zondag 7 januari 2018

Save the Date! Zaterdag 22 december 2018 Music for Life!


foto van Mia Braeckevelt.
Iris en Ils doen het nog eens over! 

Het enthouisiasme van onze Moedige Motorrijdsters & Supporters laat ons niet koud!
De positieve reacties en de steun, zowel in centjes, jullie woorden en al die lachende gezichten op de foto's, hebben ervoor gezorgd dat Iris en ik, samen met onze sponsors & andere medewerkers er ook in 2018 voor gaan! 

Er komt een nieuwe editie van Moedige Motorrijdsters & Supporters for Life!

We blijven de 2 belangrijkste doelen op de voorgrond zetten. Samen met onze Supporters willen we de vrouwelijke motorrijdsters in de picture zetten én tegelijkertijd geld inzamelen voor onze vzw "Altijd Vrouw"

Het concept blijft hetzelfde, via een storting steun je onze actie én wordt je lid van onze community. Je krijgt het embleem toegestuurd en zo wordt je dan alweer een Trotse Moedige Motorrijdster of een Trotse Moedige Supporter 2018.

Op zaterdag 22 december 2018 rijden we dan samen naar Music for Life om het opgehaalde bedrag af te geven. Hoe, wat en waar krijg je uiteraard in het najaar van ons te horen. 
foto van Mia Braeckevelt.
Ook de FB- pagina & de 2 bijhorende groepen Groep van Moedige Motorrijdsters  en Supporters van Moedige Motorrijdsters blijven actief, weliswaar op een lager pitje.
De naam van de pagina zal een beetje veranderen: "Moedige Motorrijdsters & Supporters for Life"

Wat verandert er nog? We zullen de actie vroeger starten, vanaf begin oktober mag je een officiële Music for Life actie starten. Dat zullen we dan ook doen. 
Hoe die start er gaat uitzien is nog niet zeker. Hou onze FB pagina in de gaten voor meer informatie.

Wil je zelf iets doen? Wil je onze naam gebruiken om voor de vzw "Altijd Vrouw" een actie op te zetten? Contacteer ons even vooraf zodat we op de hoogte zijn van je idee & je eventueel kunnen ondersteunen. 


Wij wensen jullie een plezierig en veilig motorjaar en hopen jullie allemaal terug te zien op 22/12/2018!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten